Totaal Warmte Oldambt op Zee

Totaal Warmte Oldambt op Zee

Maak kennis met Tjalk de Overwinning, het allereerste emissievrije zeilcharterschip in Nederland, mogelijk gemaakt door Totaal Warmte Oldambt! Deze zomer zal dit innovatieve schip vanuit Harlingen vertrekken als voorloper in duurzaam zeilcharterwerk.

Als trotse leverancier van hoogefficiënte infraroodstralingspanelen is Totaal Warmte Oldambt verheugd haar rol in dit milieuvriendelijke project te vervullen. Onze panelen, geïnstalleerd voor ultiem comfort aan boord, dragen bij aan een luxueuze ervaring die in harmonie is met de natuur.

Elke ruimte aan boord van de Overwinning is uitgerust met onze ECORA inbouw infraroodpanelen, aangevuld met de geavanceerde SALUS IT600 Smart Home thermostaatregeling. Hiermee wordt niet alleen individueel comfort gegarandeerd, maar ook een naadloze, app-gestuurde temperatuurregeling in elke kajuit mogelijk gemaakt.

De Overwinning wordt aangedreven door een 40 kW elektromotor en 84 kWh lithium-accu's, gevoed door walstroom en binnenkort door waterstof- of waterstofdrager-brandstofcellen, waardoor een volledig emissievrije ervaring mogelijk wordt.

Ervaar de perfecte combinatie van traditie en innovatie tijdens dag- en meerdaagse zeiltochten op het Wad- en IJsselmeer aan boord van dit historische schip, en ontdek de duurzame oplossingen van Totaal Warmte Oldambt in actie.

Terug naar blog